Rotonde Borculoseweg-Ruurloseweg

De rotonde Borculoseweg-Ruurloseweg is in 2019 gereconstrueerd. Wij willen er voor zorgen dat het midden van de rotonde er jaren mooi uit gaat zien. Er moest iets moois op de rotonde komen dat past bij Groenlo, ‘De vestingstad die met haar tijd mee gaat'. 

De Grolse 'tijd'

De ‘tijd’ is een bijzondere waarde voor Groenlo. De historie van onze vestingstad is en blijft belangrijk. Zo wordt het Beleg van Grol door prins Frederik Hendrik van Oranje nog om de twee jaar nagespeeld bij het historische evenement de Slag om Grolle.

Ook voor de toekomst heeft Groenlo veel initiatieven en vooruitstrevende bedrijven die proberen Groenlo als een moderne en interessante stad te behouden. Zo is het idee ontstaan om de ‘tijd’ te vangen in de vorm van een grote zonnewijzer op de rotonde. Op passende wijze aangeplant gaat de rotonde een echte blikvanger worden. Wij gaan ook het onderhoud verzorgen de aankomende jaren.

Dat is het lekkere van Albert Heijn Groenlo

Waar voor je geld

Met ruim 1.500 Prijsfavorieten en wekelijkse Bonusaanbiedingen, doe je altijd voordelig boodschappen. Voeg daarbij lekkere budgetrecepten en bespaartips en besparen op je boodschappen wordt een eitje.

Beter eten

Gezonder, lekkerder, duurzamer, makkelijker eten en het liefst allemaal tegelijk. Daar helpen we je graag bij. Met inspiratie, producten die bij jou passen én betere keuzes voor koe, boer en natuur.

Grootste assortiment

Bij ons vind je het grootste assortiment van Groenlo. Naast een ruim assortiment vers hebben wij ook een zeer uitgebreid assortiment met o.a. vegan, halal, biologische, glutenvrije producten en producten van Streeckgenoten. Mocht je iets toch niet kunnen vinden, laat het ons weten.

Adoptie rotonde | Albert Heijn Groenlo