Word jij onze nieuwe collega?

Lijkt het je leuk om bij Albert Heijn Wallerbosch in Groenlo te komen werken? We zijn altijd op zoek naar enthousiaste collega’s! We bieden je een mooi salaris en een gezellig team om mee te werken.

 

Solliciteer nu!

Vacature (Stagiair) Medewerker Vers

Als verkoopmedewerker bij Albert Heijn ben je werkzaam op de bedieningsafdelingen kaas & vleeswaren, brood of groente & fruit. Je wordt op deze gebieden dan ook een specialist en kunt er van alles over vertellen. Klanten verwachten van jou namelijk productkennis en het beste advies. Zo kun jij hen bijvoorbeeld vertellen welke kaas geschikt is voor de kaasfondue, welk brood glutenvrij is of wat de groenten zijn van dat seizoen. Dit alles geserveerd met een brede glimlach natuurlijk!

Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de afdeling goed draait. Kwaliteit, hygiëne en versheid zijn hierbij de belangrijkste aandachtspunten. Je zorgt altijd voor de juiste presentatie van de producten in de koelingen en schappen.

Voor deze functie moet je het leuk vinden om mensen te helpen en om alles over jouw producten te weten. Je werkt zo’n 4 dagen per week in de ochtend of middag. Het gaat om 14-20 uur per week, dat is in overleg. Het is ook mogelijk om deze functie als stage te doen!

Ben jij gastvrij en vind je het leuk om specialist te zijn op je vakgebied? Dan pas jij perfect bij ons.

Solliciteer nu!

 

Vacature Kassamedewerker

Wij zijn op zoek naar een kassamedewerker voor circa 18 á 20 uur per week.

Als kassamedewerker bij Albert Heijn ben je het visitekaartje van de winkel. Je bent de laatste persoon die de klant ziet, dus je zorgt ervoor dat het afrekenen snel en zorgvuldig verloopt en dat de klanten met een goed gevoel de winkel uitgaan.

Op de zelfscanafdeling help je onze klanten bij het zelfscannen. Daar hoort ook het controleren van klanten bij. 

Voor deze functie moet je minimaal 16 jaar zijn. Daarnaast moet je precies kunnen werken en het leuk vinden om met klanten om te gaan.

Bij ons geldt: ervaring is een pre, maar enthousiasme nog meer!

Lijkt het je wat om bij ons te komen werken? Solliciteer dan gelijk!

Solliciteer nu

Dat is het lekkere van Albert Heijn Groenlo

Waar voor je geld

Met ruim 1.500 Prijsfavorieten en wekelijkse Bonusaanbiedingen, doe je altijd voordelig boodschappen. Voeg daarbij lekkere budgetrecepten en bespaartips en besparen op je boodschappen wordt een eitje.

Beter eten

Gezonder, lekkerder, duurzamer, makkelijker eten en het liefst allemaal tegelijk. Daar helpen we je graag bij. Met inspiratie, producten die bij jou passen én betere keuzes voor koe, boer en natuur.

Grootste assortiment

Bij ons vind je het grootste assortiment van Groenlo. Naast een ruim assortiment vers hebben wij ook een zeer uitgebreid assortiment met o.a. vegan, halal, biologische, glutenvrije producten en producten van Streeckgenoten. Mocht je iets toch niet kunnen vinden, laat het ons weten.