Word jij onze nieuwe collega?

Lijkt het je leuk om bij Albert Heijn Wallerbosch in Groenlo te komen werken? We zijn altijd op zoek naar enthousiaste collega’s! We bieden je een mooi salaris en een gezellig team om mee te werken.

 

Solliciteer nu!

Vacature Medewerker Vers

Als verkoopmedewerker bij Albert Heijn ben je werkzaam op de bedieningsafdelingen kaas & vleeswaren, brood of groente & fruit. Je wordt op deze gebieden dan ook een specialist en kunt er van alles over vertellen. Klanten verwachten van jou namelijk productkennis en het beste advies. Zo kun jij hen bijvoorbeeld vertellen welke kaas geschikt is voor de kaasfondue, welk brood glutenvrij is of wat de groenten zijn van dat seizoen. Dit alles geserveerd met een brede glimlach natuurlijk!

Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de afdeling goed draait. Kwaliteit, hygiëne en versheid zijn hierbij de belangrijkste aandachtspunten. Je zorgt altijd voor de juiste presentatie van de producten in de koelingen en schappen.

Voor deze functie moet je het leuk vinden om mensen te helpen en om alles over jouw producten te weten. Je werkt zo’n 4 dagen per week in de ochtend of middag. Het gaat om 14-20 uur per week, dat is in overleg. Het is ook mogelijk om deze functie als stage te doen!

Ben jij gastvrij en vind je het leuk om specialist te zijn op je vakgebied? Dan pas jij perfect bij ons. Solliciteer nu!

Vacature kwaliteitsmedewerker

Als kwaliteitsmedewerker zorg je er samen met je collega’s van de verschillende afdelingen voor dat de winkel schoon en veilig is. Voor klanten en voor iedereen die er werkt. Je houdt je bezig met het schoonmaken van de winkel, de verschillende kantoren en het magazijn. Je controleert de temperatuur van de koeling en checkt of alle schoonmaakwerkzaamheden die dag gedaan zijn. Tussendoor verwissel je ergens de vuilniszak, veeg je het magazijn en voorzie je alle koffiemachines in de winkel van koffiebonen en melk.

Voor deze functie heb je een goed verantwoordelijkheidsgevoel nodig. Je kent de regels en afspraken en je kunt zelfstandig werken. Je bent punctueel en nauwkeurig. Het gaat om zo’n 16-24 uur per week. De uren en werktijden kunnen grotendeels in overleg. 

Wil jij bij ons komen werken? Solliciteer dan direct!

Vacature vakkenvuller

Als vakkenvuller zorg je er samen met je collega’s voor dat de schappen gevuld blijven en de klanten hun boodschappen kunnen vinden. Je werkt veelal met leeftijdgenoten samen, wat het extra gezellig maakt. 

Ben je 15 jaar of ouder of wordt je binnen afzienbare tijd 15 jaar? Dan zijn we op zoek naar jou. We hebben goede voorwaarden, wat het erg leuk maakt om bij ons te werken: 

  • Werktijden: 2-3 keer per week van maandag t/m zaterdag tussen 16.30 en 18.30 uur, of eventueel op zaterdagochtend als je dit wat lijkt. 
  • Flexibel: verandert je rooster of heb je een activiteit van school of sport? Laat het ons weten en we passen je werkrooster aan, zodat je school en werk goed kunt combineren.
  • Doorgroeimogelijkheden: vanaf 16 jaar kun je ook naar andere afdelingen zoals kassa en vers doorgroeien en op die manier veel leren.
  • Goed Salaris
  • 10% korting op je boodschappen

Wat we van jou vragen? Enthousiasme, bereidheid om te leren en een goede inzet.

Hoe leuk is het om zelf wat geld te verdienen, waarmee je kunt doen wat je wilt: sparen voor die nieuwste videogame, die toffe telefoon of om leuke dingen met vrienden te doen zonder over geld na te hoeven denken? Verdien een extra zakcentje bij en kom bij ons werken. Na het eerste gesprek kun je direct starten, dus wacht niet langer en solliciteer vandaag nog

Stage lopen?

Ben je op zoek naar een leuke stageplek? Bij Albert Heijn Groenlo zijn we altijd op zoek naar enthousiaste stagiaires. Je kunt bij ons zowel op de versafdeling aan de slag of als kassamedewerker. Solliciteer direct.

Solliciteer nu

Dat is het lekkere van Albert Heijn Groenlo

Waar voor je geld

Met ruim 1.500 Prijsfavorieten en wekelijkse Bonusaanbiedingen, doe je altijd voordelig boodschappen. Voeg daarbij lekkere budgetrecepten en bespaartips en besparen op je boodschappen wordt een eitje.

Beter eten

Gezonder, lekkerder, duurzamer, makkelijker eten en het liefst allemaal tegelijk. Daar helpen we je graag bij. Met inspiratie, producten die bij jou passen én betere keuzes voor koe, boer en natuur.

Grootste assortiment

Bij ons vind je het grootste assortiment van Groenlo. Naast een ruim assortiment vers hebben wij ook een zeer uitgebreid assortiment met o.a. vegan, halal, biologische, glutenvrije producten en producten van Streeckgenoten. Mocht je iets toch niet kunnen vinden, laat het ons weten.