Collega's gezocht!

Word jij onze nieuwe collega?

Solliciteer direct Solliciteer direct

Start 2022 gezonder

Vind makkelijk het beste recept.

Bekijk recepten Bekijk recepten

Andere berichten

Actie

Aanbieding!

We beginnen 2022 met een leuke actie. Deze maand koop je bij ons een boodschappenpakket t.w.v. €50,-- voor slechts €15,--!

04-01-2022
Nieuws

Sponsorcontract Grol verlengd

Deze week is bekend geworden dat het contract met s.v. Grol dat tot 1 juli 2022 loopt, met twee jaar is verlengd: wij zullen tot 1 juli 2024 zowel hoofdsponsor van Grol als kledingsponsor van Grol 1 blijven.

22-12-2021
Actie

Sparen voor je allermooiste bestek!

Eten smaakt lekkerder van goed en mooi bestek. Daarom kan je vanaf nu sparen voor bestek van Royal van Kempen en Begeer.

06-12-2021

Lokaal Betrokken

Hoofdsponsor s.v. Grol

Sinds 1 juli 2019 zijn wij hoofdsponsor van s.v. Grol, en daarmee ook kledingsponsor van Grol 1. Wij hebben al een grote betrokkenheid met s.v. Grol met o.a. sponsoring van de Albert Heijn woensdag competitie voor de pupillen. We hopen op een mooie en lange samenwerking.

Bekijken
Sponsor kabelbaan Ravott'n

Eind 2020 hebben wij de kabelbaan bij Ravott'n gesponsord. Wij voelen ons betrokken bij het project Grolse Weiden/Ravott'n, een mooie plek waar kinderen lekker buiten kunnen spelen.

Adoptie rotonde

De rotonde Borculoseweg-Ruurloseweg is in 2019 gereconstrueerd. Wij willen er voor zorgen dat het midden van de rotonde er jaren mooi uit gaat zien. Er moest iets moois op de rotonde komen dat past bij Groenlo, ‘De vestingstad die met haar tijd mee gaat'.

Albert Heijn Groenlo:

Wie zijn wij?

Welkom bij Albert Heijn Wallerbosch in Groenlo. Al decennialang is ons familiebedrijf de vertrouwde supermarkt voor iedereen in Groenlo en omgeving. Samen met onze werknemers zorgen we ervoor dat onze klanten iedere dag de beste en gezondste producten in onze winkelschappen vinden en uitstekende services geleverd krijgen.

Bij ons vind je het grootste assortiment van Groenlo. Naast een ruim assortiment vers hebben wij namelijk ook een zeer uitgebreid assortiment met o.a. vegan, biologische, glutenvrije, halal producten en producten van Streeckgenoten.

Meer over ons
80+
Medewerkers
1885
opgericht

Volg ons overal

Dat is het lekkere van Albert Heijn Groenlo

Waar voor je geld

Met ruim 1.250 Prijsfavorieten en wekelijkse Bonusaanbiedingen, doe je altijd voordelig boodschappen. Voeg daarbij lekkere budgetrecepten en bespaartips en besparen op je boodschappen wordt een eitje.

Beter eten

Gezonder, lekkerder, duurzamer, makkelijker eten en het liefst allemaal tegelijk. Daar helpen we je graag bij. Met inspiratie, producten die bij jou passen én betere keuzes voor koe, boer en natuur.

Grootste assortiment

Bij ons vind je het grootste assortiment van Groenlo. Naast een ruim assortiment vers hebben wij ook een zeer uitgebreid assortiment met o.a. vegan, halal, biologische, glutenvrije producten en producten van Streeckgenoten. Mocht je iets toch niet kunnen vinden, laat het ons weten.