Koelwagen huren?

Voor ieder feest de oplossing!

Koelwagen huren Koelwagen huren

Collega's gezocht!

Word jij onze nieuwe collega of stagiair?

Bekijk vacatures Bekijk vacatures

Andere berichten

Nieuws

Albert Heijn competitie

16-06-2024
Actie

Zet 'm op Oranje

Spaar Oranje Spelerskaarten.

07-06-2024
Nieuws

Internationaal Marveldtoernooi

7 t/m 9 juni vindt de 34e editie van het Internationaal Marveldtoernooi plaats. Het is een toernooi voor jeugd onder 15, waarbij op topniveau wordt gespeeld.

05-06-2024

Lokaal Betrokken

Sponsor s.v. Grol

Wij hebben een grote betrokkenheid met s.v. Grol met o.a. de sponsoring van Grol 3, de Albert Heijn woensdag competitie voor de pupillen, het Internationaal Marveldtoernooi en als bordsponsor.

Bekijken
Sponsor kabelbaan Ravott'n

Eind 2020 hebben wij de kabelbaan bij Ravott'n gesponsord. Wij voelen ons betrokken bij het project Grolse Weiden/Ravott'n, een mooie plek waar kinderen lekker buiten kunnen spelen.

Adoptie rotonde

De rotonde Borculoseweg-Ruurloseweg is in 2019 gereconstrueerd. Wij willen er voor zorgen dat het midden van de rotonde er jaren mooi uit gaat zien. Er moest iets moois op de rotonde komen dat past bij Groenlo, ‘De vestingstad die met haar tijd mee gaat'.

Albert Heijn Groenlo:

Wie zijn wij?

Welkom bij Albert Heijn Wallerbosch in Groenlo. Al decennialang is ons familiebedrijf de vertrouwde supermarkt voor iedereen in Groenlo en omgeving. Samen met onze werknemers zorgen we ervoor dat onze klanten iedere dag de beste en gezondste producten in onze winkelschappen vinden en uitstekende services geleverd krijgen.

Bij ons vind je het grootste assortiment van Groenlo. Naast een ruim assortiment vers hebben wij namelijk ook een zeer uitgebreid assortiment met o.a. vegan, biologische, glutenvrije, halal producten en producten van Streeckgenoten.

Meer over ons
80+
Medewerkers
1885
opgericht

Volg ons overal

Dat is het lekkere van Albert Heijn Groenlo

Waar voor je geld

Met ruim 1.500 Prijsfavorieten en wekelijkse Bonusaanbiedingen, doe je altijd voordelig boodschappen. Voeg daarbij lekkere budgetrecepten en bespaartips en besparen op je boodschappen wordt een eitje.

Beter eten

Gezonder, lekkerder, duurzamer, makkelijker eten en het liefst allemaal tegelijk. Daar helpen we je graag bij. Met inspiratie, producten die bij jou passen én betere keuzes voor koe, boer en natuur.

Grootste assortiment

Bij ons vind je het grootste assortiment van Groenlo. Naast een ruim assortiment vers hebben wij ook een zeer uitgebreid assortiment met o.a. vegan, halal, biologische, glutenvrije producten en producten van Streeckgenoten. Mocht je iets toch niet kunnen vinden, laat het ons weten.