Koelwagen huren?

Voor ieder feest de oplossing!

Koelwagen huren Koelwagen huren

Collega's gezocht!

Word jij onze nieuwe collega?

Bekijk vacatures Bekijk vacatures

Andere berichten

Nieuws

Pasen 2024

De paasdagen komen eraan! Bij Albert Heijn Groenlo ben je aan het juiste adres voor al je paasboodschappen. Bekijk onze openingstijden tijdens Pasen.

14-03-2024
Nieuws

Eiertelwedstrijd

Zondag 17 maart gaat de jaarlijkse eiertelwedstrijd weer van start. Ook wij doen mee.

15-03-2024
Actie

Spaaractie bakjes

Bij onze nieuwe spaaractie kun je sparen voor superhandige bakjes

26-02-2024

Lokaal Betrokken

Hoofdsponsor s.v. Grol

Sinds 1 juli 2019 zijn wij hoofdsponsor van s.v. Grol, en daarmee ook kledingsponsor van Grol 1. Wij hebben al een grote betrokkenheid met s.v. Grol met o.a. sponsoring van de Albert Heijn woensdag competitie voor de pupillen. We hopen op een mooie en lange samenwerking.

Bekijken
Sponsor kabelbaan Ravott'n

Eind 2020 hebben wij de kabelbaan bij Ravott'n gesponsord. Wij voelen ons betrokken bij het project Grolse Weiden/Ravott'n, een mooie plek waar kinderen lekker buiten kunnen spelen.

Adoptie rotonde

De rotonde Borculoseweg-Ruurloseweg is in 2019 gereconstrueerd. Wij willen er voor zorgen dat het midden van de rotonde er jaren mooi uit gaat zien. Er moest iets moois op de rotonde komen dat past bij Groenlo, ‘De vestingstad die met haar tijd mee gaat'.

Albert Heijn Groenlo:

Wie zijn wij?

Welkom bij Albert Heijn Wallerbosch in Groenlo. Al decennialang is ons familiebedrijf de vertrouwde supermarkt voor iedereen in Groenlo en omgeving. Samen met onze werknemers zorgen we ervoor dat onze klanten iedere dag de beste en gezondste producten in onze winkelschappen vinden en uitstekende services geleverd krijgen.

Bij ons vind je het grootste assortiment van Groenlo. Naast een ruim assortiment vers hebben wij namelijk ook een zeer uitgebreid assortiment met o.a. vegan, biologische, glutenvrije, halal producten en producten van Streeckgenoten.

Meer over ons
80+
Medewerkers
1885
opgericht

Volg ons overal

Dat is het lekkere van Albert Heijn Groenlo

Waar voor je geld

Met ruim 1.500 Prijsfavorieten en wekelijkse Bonusaanbiedingen, doe je altijd voordelig boodschappen. Voeg daarbij lekkere budgetrecepten en bespaartips en besparen op je boodschappen wordt een eitje.

Beter eten

Gezonder, lekkerder, duurzamer, makkelijker eten en het liefst allemaal tegelijk. Daar helpen we je graag bij. Met inspiratie, producten die bij jou passen én betere keuzes voor koe, boer en natuur.

Grootste assortiment

Bij ons vind je het grootste assortiment van Groenlo. Naast een ruim assortiment vers hebben wij ook een zeer uitgebreid assortiment met o.a. vegan, halal, biologische, glutenvrije producten en producten van Streeckgenoten. Mocht je iets toch niet kunnen vinden, laat het ons weten.