Grote betrokkenheid met s.v. Grol

Wij zijn al heel lang verbonden aan de Grol als sponsor. De afgelopen jaren waren we hoofdsponsor van s.v. Grol 1, van 1 juli 2019 tot 1 juli 2024, waar we met een goed gevoel op terugkijken. We hebben veel mooie dingen meegemaakt en koesteren nu de mooie herinneringen van deze tijd. Zo zijn we 2x gepromoveerd en hebben we de samenvoeging van Grol met Grolse Boys meegemaakt, waarin Grol met de kleur rood in het shirt ging spelen. 

Vanaf juli 2024 hebben wij ons voor 3 jaar (tot 1-7-2027) verbonden aan Grol 3 als sponsor. Dat betekent dat we alle kleding voor dit team gaan sponsoren, zoals wedstrijdtenues, trainingspakken en winterjassen. 

Wij hebben bovendien een grote betrokkenheid met s.v. Grol met o.a. de sponsoring van de Albert Heijn woensdag competitie voor de pupillen, maar ook bij het Internationaal Marveldtoernooi en als bordsponsor. 

Dat is het lekkere van Albert Heijn Groenlo

Waar voor je geld

Met ruim 1.500 Prijsfavorieten en wekelijkse Bonusaanbiedingen, doe je altijd voordelig boodschappen. Voeg daarbij lekkere budgetrecepten en bespaartips en besparen op je boodschappen wordt een eitje.

Beter eten

Gezonder, lekkerder, duurzamer, makkelijker eten en het liefst allemaal tegelijk. Daar helpen we je graag bij. Met inspiratie, producten die bij jou passen én betere keuzes voor koe, boer en natuur.

Grootste assortiment

Bij ons vind je het grootste assortiment van Groenlo. Naast een ruim assortiment vers hebben wij ook een zeer uitgebreid assortiment met o.a. vegan, halal, biologische, glutenvrije producten en producten van Streeckgenoten. Mocht je iets toch niet kunnen vinden, laat het ons weten.

Sponsor s.v. Grol | Albert Heijn Groenlo