In de winkel

Als kwaliteitsmedewerker zorg je er samen met je collega’s van de verschillende afdelingen voor dat de winkel schoon en veilig is. Voor klanten en voor iedereen die er werkt. Je houdt je bezig met het schoonmaken van de winkel, de verschillende kantoren en het magazijn. Je controleert de temperatuur van de koeling en checkt of alle schoonmaakwerkzaamheden die dag gedaan zijn. Tussendoor verwissel je ergens de vuilniszak, veeg je het magazijn en voorzie je alle koffiemachines in de winkel van koffiebonen en melk.

Voor deze functie heb je een goed verantwoordelijkheidsgevoel nodig. Je kent de regels en afspraken en je kunt zelfstandig werken. Je bent punctueel en nauwkeurig. Het gaat om zo’n 16-24 uur per week. De uren en werktijden kunnen grotendeels in overleg.

Waarom Albert Heijn Groenlo?

Werksfeer
Fijne collega's
Salaris
Goed verdienen
Doorgroeien
Ontwikkel je talent
10% korting
Op boodschappen

Wat kan je verwachten?

Wat ons drijft

Goed salaris

Gezellige werksfeer

Groeien kan altijd

Altijd dichtbij

Wordt dit jouw werkplek?

Solliciteer direct

Wat gaat er gebeuren?

1.

Solliciteren

Stuur je sollicitatie op via de website.

2.

Gesprek

Als je aan het profiel voldoet nodigen we je snel uit voor een gesprek in de winkel.

3.

Mogelijkheden

Samen bekijken we de mogelijkheden voor jou in de winkel zoals de verschillende werktijden en welke plek het beste bij je past.

4.

Welkom in het team

Zijn we allebei enthousiast? Dan kun je snel beginnen. Welkom!

Geïnteresseerd?
Stuur ons je sollicitatie!

Solliciteer direct

Stage lopen?

Ben je op zoek naar een leuke stageplek? Bij Albert Heijn Groenlo zijn we altijd op zoek naar enthousiaste stagiaires. Je kunt bij ons op de versafdeling aan de slag of als kassamedewerker.

Solliciteer direct