Voetballen als een prof

Sinds 2008 zijn wij de hoofdsponsor van de Albert Heijn F-competitie (jeugd onder 9 jaar).

Opzet van de Albert Heijn competitie

De spelers worden gemixt en strijden 4 tegen 4 in de shirts van echte profclubs. Er wordt in twee poules gestreden tussen 10 teams, namelijk: Real Madrid, Barcelona, Juventus, Liverpool, De Graafschap, FC Twente, Ajax, PSV, Heracles en Feyenoord.

Al het talent wordt in de strijd gegooid met de verwachting dat het een mooi toernooi wordt.

De speeldata van de poulewedstrijden kunnen ieder jaar anders zijn, maar de finalewedstrijden zijn meestal tijdens de afsluiting van het seizoen. Per poule zal er een winnaar zijn, dus uiteindelijk zullen er 2 winnende teams zijn. Deze teams krijgen een echte beker! Verder is er een stimuleringsprijs voor de meest opmerkelijke speler en keeper van het toernooi. Daarnaast krijgen alle kinderen een zakje snoep. 

Ontstaan Albert Heijn competitie

In 2007 werd ik, Bas Wallerbosch, benaderd door de Grol om sponsor te worden van de F-competitie. Het was de bedoeling om de jeugd te laten spelen in echte shirtjes van professionele ‘droom’ voetbalclubs. I.p.v. trainen mochten de jonge spelertjes echte wedstrijden spelen in stoere shirtjes. Aan het einde van de wedstrijden werden er altijd strafschoppen genomen.

Er was ook wel eens strijd, omdat een speler niet het shirt aan mocht van zijn favoriete club; hoe mooi is dat op deze leeftijd.

Voor ons is het een leuke manier van betrokken zijn met sport & spel en sv Grol. 

Dat is het lekkere van Albert Heijn Groenlo

Waar voor je geld

Met ruim 1.500 Prijsfavorieten en wekelijkse Bonusaanbiedingen, doe je altijd voordelig boodschappen. Voeg daarbij lekkere budgetrecepten en bespaartips en besparen op je boodschappen wordt een eitje.

Beter eten

Gezonder, lekkerder, duurzamer, makkelijker eten en het liefst allemaal tegelijk. Daar helpen we je graag bij. Met inspiratie, producten die bij jou passen én betere keuzes voor koe, boer en natuur.

Grootste assortiment

Bij ons vind je het grootste assortiment van Groenlo. Naast een ruim assortiment vers hebben wij ook een zeer uitgebreid assortiment met o.a. vegan, halal, biologische, glutenvrije producten en producten van Streeckgenoten. Mocht je iets toch niet kunnen vinden, laat het ons weten.

Albert Heijn competitie | Albert Heijn Groenlo