Nieuws
16-06-2024

Strijd om de felbegeerde cup

Op maandag 27 mei is de Albert Heijn Competitie weer afgetrapt op het hoofdveld van sportpark Den Elshof. Kinderen uit de O8, O9 en O10-13 maakten een tijdelijke transfer naar Europese en Nederlandse topclubs. Wij hebben de shirts beschikbaar gesteld en deze werden dan ook met trots gedragen door de jonge voetballers. 

Een spannende strijd

Het waren spannende wedstrijden, waarin iedereen hard zijn best deed om er met de winst vandoor te gaan. Het hoofdveld was in 6 kleine velden verdeeld, waar we op verschillende avonden van veel doelpuntrijke wedstrijden hebben genoten. Op zaterdag 15 juni was de finale en werden de winnaars bekend. 

Als kers op de taart kregen alle deelnemers een mooie voetbal van SV Grol. 

Bonusfolder

Bekijk de Bonusfolder van deze week

Dat is het lekkere van Albert Heijn Groenlo

Waar voor je geld

Met ruim 1.500 Prijsfavorieten en wekelijkse Bonusaanbiedingen, doe je altijd voordelig boodschappen. Voeg daarbij lekkere budgetrecepten en bespaartips en besparen op je boodschappen wordt een eitje.

Beter eten

Gezonder, lekkerder, duurzamer, makkelijker eten en het liefst allemaal tegelijk. Daar helpen we je graag bij. Met inspiratie, producten die bij jou passen én betere keuzes voor koe, boer en natuur.

Grootste assortiment

Bij ons vind je het grootste assortiment van Groenlo. Naast een ruim assortiment vers hebben wij ook een zeer uitgebreid assortiment met o.a. vegan, halal, biologische, glutenvrije producten en producten van Streeckgenoten. Mocht je iets toch niet kunnen vinden, laat het ons weten.