Jarenlange sponsor VIOS Beltrum

Albert Heijn Groenlo is al jaren sponsor van VIOS Beltrum. In de eerste jaren zijn we shirtsponsor geweest van het dames 1 elftal, sinds dit jaar (2021) zijn we bordsponsor. Mede gezien onze klandizie uit Beltrum en omstreken hebben wij besloten bordsponsor te worden bij VIOS Beltrum.

Supporter van voetballend Nederland

Albert Heijn staat midden in de samenleving. En daardoor voelen en snappen we als geen ander wat Nederland beweegt. Wat Nederlanders enthousiast maakt. Wat Nederland samenbrengt en uniek maakt. Het hebben van ambitie, alles halen uit je talent, doorzetten, volharden, klein doen, groot denken en het genieten van vooruitgang en succes. Dat vinden we allemaal terug in de meest populaire sport van Nederland: voetbal. Daarom is Albert Heijn partner geworden van de KNVB. Als supporter van voetballend Nederland zijn we er voor iedereen die zelf voetbalt, vrijwilligers op de clubs, fans langs de lijn en thuis.

Gezonde sportomgeving

We zien het als onze verantwoordelijkheid om je te helpen met het maken van een gezondere keuze. Het is ons doel om jou en onze medewerkers te helpen om bewuster te eten en te leven. Dit doen we onder andere door gezond eten leuker te maken, ons eigen assortiment gezonder te maken én door middel van gezondheidsprogramma’s.

Dat is het lekkere van Albert Heijn Groenlo

Waar voor je geld

Met ruim 1.500 Prijsfavorieten en wekelijkse Bonusaanbiedingen, doe je altijd voordelig boodschappen. Voeg daarbij lekkere budgetrecepten en bespaartips en besparen op je boodschappen wordt een eitje.

Beter eten

Gezonder, lekkerder, duurzamer, makkelijker eten en het liefst allemaal tegelijk. Daar helpen we je graag bij. Met inspiratie, producten die bij jou passen én betere keuzes voor koe, boer en natuur.

Grootste assortiment

Bij ons vind je het grootste assortiment van Groenlo. Naast een ruim assortiment vers hebben wij ook een zeer uitgebreid assortiment met o.a. vegan, halal, biologische, glutenvrije producten en producten van Streeckgenoten. Mocht je iets toch niet kunnen vinden, laat het ons weten.

Bordsponsor VIOS Beltrum | Albert Heijn Groenlo