Donatie voor de dieren

Al jaren krijgt het Grolse Dierenpark De Halve Maan van ons het overgebleven brood. Met dit brood voeren zij de dieren. Door o.a. dit contact hebben wij in 2015 besloten om een ezel te schenken aan het dierenpark. Het park zocht namelijk naar een ezel voor de voortplanting. Wij hebben toen een drachtige ezel geschonken.

Dat is het lekkere van Albert Heijn Groenlo

Waar voor je geld

Met ruim 1.500 Prijsfavorieten en wekelijkse Bonusaanbiedingen, doe je altijd voordelig boodschappen. Voeg daarbij lekkere budgetrecepten en bespaartips en besparen op je boodschappen wordt een eitje.

Beter eten

Gezonder, lekkerder, duurzamer, makkelijker eten en het liefst allemaal tegelijk. Daar helpen we je graag bij. Met inspiratie, producten die bij jou passen én betere keuzes voor koe, boer en natuur.

Grootste assortiment

Bij ons vind je het grootste assortiment van Groenlo. Naast een ruim assortiment vers hebben wij ook een zeer uitgebreid assortiment met o.a. vegan, halal, biologische, glutenvrije producten en producten van Streeckgenoten. Mocht je iets toch niet kunnen vinden, laat het ons weten.

De Halve Maan | Albert Heijn Groenlo