Actie
11-09-2023

Spaar gratis plaatjes

Spaar nu gratis Disney plaatjes bij iedere €10 euro aan boodschappen. Je kunt de plaatjes in het Magisch kookboek plakken. In het kookboek staan 24 leuke en lekkere Disney recepten, zodat je samen met de kinderen magische maaltijden kunt bereiden. Spaar nu alle 100 plaatjes en maak het boek compleet!

 

De actie loopt van 11 september t/m 1 oktober 2023. 

Voor de echte Disneyfans

Wil jouw kind ook een Disney tattoo? Ook deze zijn te vinden in de stickerpakjes! Er zijn maar liefst 24 verschillende Disney tattoos.

In sommige van de stickerpakjes zit een gouden ticket. Heb je deze gevonden? Vul de code in op https://disneywinactie.ah.nl/ en maak kans op mooie prijzen. De hoofdprijs is een exclusief VIP verblijf in Disneyland® Parijs, maar er zijn ook 1.000 andere toffe Disney prijzen te winnen. 

Daarnaast verkopen we ook andere Disney producten, zoals de schattige knuffels!

Bonusfolder

Bekijk de Bonusfolder van deze week

Dat is het lekkere van Albert Heijn Groenlo

Waar voor je geld

Met ruim 1.500 Prijsfavorieten en wekelijkse Bonusaanbiedingen, doe je altijd voordelig boodschappen. Voeg daarbij lekkere budgetrecepten en bespaartips en besparen op je boodschappen wordt een eitje.

Beter eten

Gezonder, lekkerder, duurzamer, makkelijker eten en het liefst allemaal tegelijk. Daar helpen we je graag bij. Met inspiratie, producten die bij jou passen én betere keuzes voor koe, boer en natuur.

Grootste assortiment

Bij ons vind je het grootste assortiment van Groenlo. Naast een ruim assortiment vers hebben wij ook een zeer uitgebreid assortiment met o.a. vegan, halal, biologische, glutenvrije producten en producten van Streeckgenoten. Mocht je iets toch niet kunnen vinden, laat het ons weten.