Verschillende culturen samenbrengen

Jaarlijks vindt eind december “Eat to meet” plaats. Hierbij komen mensen uit verschillende culturen gezellig samen en genieten ondertussen van heerlijke zelfgemaakte gerechten. Mensen nemen hun eigen gerechten mee, maar de organisatie gaat ook zelf aan de slag.

Sponsoring

De organisatie verzorgt twee soorten soep en het nagerecht, waarvoor wij als Albert Heijn Wallerbosch de producten sponseren. We vinden dit een mooi doel en dragen dan ook graag ons steentje eraan bij. De rest van de gerechten brengt iedere gast zelf mee. Daardoor is het aanbod heel gevarieerd van pannenkoeken tot falafel.

Dat is het lekkere van Albert Heijn Groenlo

Waar voor je geld

Met ruim 1.500 Prijsfavorieten en wekelijkse Bonusaanbiedingen, doe je altijd voordelig boodschappen. Voeg daarbij lekkere budgetrecepten en bespaartips en besparen op je boodschappen wordt een eitje.

Beter eten

Gezonder, lekkerder, duurzamer, makkelijker eten en het liefst allemaal tegelijk. Daar helpen we je graag bij. Met inspiratie, producten die bij jou passen én betere keuzes voor koe, boer en natuur.

Grootste assortiment

Bij ons vind je het grootste assortiment van Groenlo. Naast een ruim assortiment vers hebben wij ook een zeer uitgebreid assortiment met o.a. vegan, halal, biologische, glutenvrije producten en producten van Streeckgenoten. Mocht je iets toch niet kunnen vinden, laat het ons weten.

Eat to meet Oost Gelre | Albert Heijn Groenlo