Nieuws
11-11-2022

Doe mee met de sinterklaas etalagewedstrijd

Op zaterdag 12 november is Sinterklaas weer in Groenlo aangekomen, om hier samen met zijn pieten het feest te vieren en alle kinderen blij te maken. Ook dit jaar heeft de Groenlose Ondernemers Verenging weer een letterspel in Groenlo georganiseerd. 

Zo kun je meedoen:

  • Haal het deelnameformulier op bij ons in de winkel.
  • Loop een route langs de etalages van alle meedoende winkeliers en schrijf de gevonden letter bij de juiste winkel. 
  • Vervolgens is het puzzeltijd: Vul de letters op de juiste plek van de zin in en vind de oplossingszin. 
  • Vergeet niet om je naam, telefoonnummer, adres en leeftijd in te vullen.
  • Lever het ingevulde formulier tussen 9 november en 3 december 2022 voor 17.00 uur in bij Groot Kormelink Bloem & Cadeau. 
  • Onder de goede antwoorden verloten we een aantal prijzen. Heb jij gewonnen? Dan krijg je zo snel mogelijk bericht en kun je de prijs ophalen. 

Tip: Volg de volgorde van de winkels op het formulier, om een veilige en snelle route te volgen en geen letters te missen. 

 

Bonusfolder

Bekijk de Bonusfolder van deze week

Dat is het lekkere van Albert Heijn Groenlo

Waar voor je geld

Met ruim 1.500 Prijsfavorieten en wekelijkse Bonusaanbiedingen, doe je altijd voordelig boodschappen. Voeg daarbij lekkere budgetrecepten en bespaartips en besparen op je boodschappen wordt een eitje.

Beter eten

Gezonder, lekkerder, duurzamer, makkelijker eten en het liefst allemaal tegelijk. Daar helpen we je graag bij. Met inspiratie, producten die bij jou passen én betere keuzes voor koe, boer en natuur.

Grootste assortiment

Bij ons vind je het grootste assortiment van Groenlo. Naast een ruim assortiment vers hebben wij ook een zeer uitgebreid assortiment met o.a. vegan, halal, biologische, glutenvrije producten en producten van Streeckgenoten. Mocht je iets toch niet kunnen vinden, laat het ons weten.