Nieuws
07-05-2024

Boodschappen voor de picknick, borrel, BBQ en meer!

Bij Albert Heijn Groenlo ben je aan het juiste adres voor al je boodschappen tijdens Hemelvaart en Pinksteren. Ga je dauwtrappen en wil je nog even broodjes of een lekkere snack voor onderweg halen? Of heb je nog wat vlees, stokbrood en salades voor de BBQ nodig? Wij staan graag voor je klaar!

Openingstijden Hemelvaart & Pinksteren

Albert Heijn Groenlo is zowel tijdens Hemelvaart als Pinksteren geopend. Kom naar onze supermarkt voor de lekkerste vers gebakken broodjes van de bakkerij en verse jus d’orange uit onze sinaasappelpers. 

Bekijk hieronder onze aangepaste openingstijden.

Openingstijden Hemelvaart & Pinksteren  
Donderdag 9 mei
Hemelvaartsdag
08:00 – 20:00 uur
Zondag 19 mei
1e Pinksterdag
09:00 – 20:00 uur
Maandag 20 mei
2e Pinksterdag
09:00 – 20:00 uur

 

Kom langs in onze winkel

Onze supermarkt ligt middenin het centrum van Groenlo. Op onze grote parkeerplaats kun je gratis parkeren.

Bekijk route

Hemelvaartsdag: Dweilorkestendag in Groenlo

Op Hemelvaartsdag, 9 mei 2024, vindt het Open Achterhoeks Dweilorkesten Kampioenschap (OADK) plaats dat wij sponsoren. Dit is een super gezellig muziekfestival dat gratis toegankelijk is voor iedereen. Er zijn meerdere podia, waaronder een wedstrijdpodium aan de Beltrumsestraat waar je ook onze winkel vindt. De eerste optredens beginnen om 12.00 uur en de prijsuitreiking vindt plaats om 18.30 uur. Meer informatie kun je vinden op de website van de Dweilorkestendag.

Bonusfolder

Bekijk de Bonusfolder van deze week

Dat is het lekkere van Albert Heijn Groenlo

Waar voor je geld

Met ruim 1.500 Prijsfavorieten en wekelijkse Bonusaanbiedingen, doe je altijd voordelig boodschappen. Voeg daarbij lekkere budgetrecepten en bespaartips en besparen op je boodschappen wordt een eitje.

Beter eten

Gezonder, lekkerder, duurzamer, makkelijker eten en het liefst allemaal tegelijk. Daar helpen we je graag bij. Met inspiratie, producten die bij jou passen én betere keuzes voor koe, boer en natuur.

Grootste assortiment

Bij ons vind je het grootste assortiment van Groenlo. Naast een ruim assortiment vers hebben wij ook een zeer uitgebreid assortiment met o.a. vegan, halal, biologische, glutenvrije producten en producten van Streeckgenoten. Mocht je iets toch niet kunnen vinden, laat het ons weten.