Nieuws
05-06-2023

Organisatie straatontbijt

Zondag 4 juni vond weer het jaarlijkse straatontbijt plaats. Dit is een ontbijt dat we samen met alle buurtverenigingen binnen de Grolse gracht organiseren. 

Het was weer gezellig

Op deze manier komen we informeel met onze buren en dus ook met onze klanten in gesprek. Zo doen we bovendien meteen wat terug voor de mogelijke overlast die we af en toe zouden kunnen veroorzaken. 

We hadden er prachtig weer bij, waardoor veel mensen even een hapje kwamen eten. Kortom, het was weer een gezellig straatontbijt. Op naar volgend jaar! 

Bonusfolder

Bekijk de Bonusfolder van deze week

Dat is het lekkere van Albert Heijn Groenlo

Waar voor je geld

Met ruim 1.500 Prijsfavorieten en wekelijkse Bonusaanbiedingen, doe je altijd voordelig boodschappen. Voeg daarbij lekkere budgetrecepten en bespaartips en besparen op je boodschappen wordt een eitje.

Beter eten

Gezonder, lekkerder, duurzamer, makkelijker eten en het liefst allemaal tegelijk. Daar helpen we je graag bij. Met inspiratie, producten die bij jou passen én betere keuzes voor koe, boer en natuur.

Grootste assortiment

Bij ons vind je het grootste assortiment van Groenlo. Naast een ruim assortiment vers hebben wij ook een zeer uitgebreid assortiment met o.a. vegan, halal, biologische, glutenvrije producten en producten van Streeckgenoten. Mocht je iets toch niet kunnen vinden, laat het ons weten.