Blog
04-12-2023

Alles voor een zorgeloze kerst

Dit jaar helpen we je met de lekkerste kerstgerechten en mooiste decoratie waarmee je met gemak de show steelt. Minder tijd in de keuken, meer tijd aan tafel. Dat is écht samen genieten.

Pak feestelijk uit

We hebben verschillende kerstproducten in ons assortiment, waarmee je feestlijk kunt uitpakken. Denk aan heerlijke kerstlekkernijen voor bij de koffie of thee en alle ingrediënten voor het feestelijke kerstdiner. We verkopen kant-en-klare producten om snel klaar te zijn, maar ook alle losse ingrediënten om zelf aan de slag te gaan met de lekkerste kerstrecepten! 

Bekijk ons kerstassortiment

Bonusfolder

Bekijk de Bonusfolder van deze week

Dat is het lekkere van Albert Heijn Groenlo

Waar voor je geld

Met ruim 1.500 Prijsfavorieten en wekelijkse Bonusaanbiedingen, doe je altijd voordelig boodschappen. Voeg daarbij lekkere budgetrecepten en bespaartips en besparen op je boodschappen wordt een eitje.

Beter eten

Gezonder, lekkerder, duurzamer, makkelijker eten en het liefst allemaal tegelijk. Daar helpen we je graag bij. Met inspiratie, producten die bij jou passen én betere keuzes voor koe, boer en natuur.

Grootste assortiment

Bij ons vind je het grootste assortiment van Groenlo. Naast een ruim assortiment vers hebben wij ook een zeer uitgebreid assortiment met o.a. vegan, halal, biologische, glutenvrije producten en producten van Streeckgenoten. Mocht je iets toch niet kunnen vinden, laat het ons weten.