Actie
18-09-2022

Kerstpakketten bij Albert Heijn Groenlo

Op zoek naar kerstpakketten voor je collega's? Bij Albert Heijn stellen we graag een heerlijk kerstpakket samen voor jouw personeel.

Inhoud kerstpakket

Het is voor elke ondernemer ieder jaar weer een uitdaging om een origineel kerstpakket uit te zoeken dat voor iedereen leuk is. In onze kerstpakketten zitten geen bijzondere non-food artikelen, maar gewoon alledaagse* producten die iedereen in de decembermaand gebruikt. Je kunt hierbij denken aan een echte lekkernijen voor kerst zoals een kerststol en kerstkoekjes, maar ook sapjes en biertjes, droge worst, chips en nootjes.

Afhankelijk van het budget kunnen wij het kerstpakket zo uitgebreid maken als gewenst is. Je kunt kiezen uit diverse formaten; €40, €50, €60, €70 of meer. Bij grote bestellingen (>100 stuks) is maatwerk in overleg mogelijk.

Zijn er echt producten die je er niet in wilt hebben (bijvoorbeeld alcohol), dan houden wij hier graag rekening mee.

Kerstpakket bestellen

De minimale afname is 10 kerstpakketten. Indien gewenst, kunnen we de pakketten bij jouw bedrijf bezorgen (in een straal van 15km rondom onze winkel). Bestellen is mogelijk t/m 20 november 2022. Vanwege de grote drukte rondom kerst, kunnen wij niet beloven dat wij na deze datum nog bestellingen aan kunnen nemen.

Heb jij interesse of wil je een kerstpakket bestellen, neem dan contact op of maak gebruik van het bestelformulier.

*De uitstraling en inhoud van de doos kan afhankelijk van de beschikbaarheid afwijken.

Helaas is bestellen niet meer mogelijk.

Bonusfolder

Bekijk de Bonusfolder van deze week

Dat is het lekkere van Albert Heijn Groenlo

Waar voor je geld

Met ruim 1.500 Prijsfavorieten en wekelijkse Bonusaanbiedingen, doe je altijd voordelig boodschappen. Voeg daarbij lekkere budgetrecepten en bespaartips en besparen op je boodschappen wordt een eitje.

Beter eten

Gezonder, lekkerder, duurzamer, makkelijker eten en het liefst allemaal tegelijk. Daar helpen we je graag bij. Met inspiratie, producten die bij jou passen én betere keuzes voor koe, boer en natuur.

Grootste assortiment

Bij ons vind je het grootste assortiment van Groenlo. Naast een ruim assortiment vers hebben wij ook een zeer uitgebreid assortiment met o.a. vegan, halal, biologische, glutenvrije producten en producten van Streeckgenoten. Mocht je iets toch niet kunnen vinden, laat het ons weten.