Nieuws
16-04-2024

Aangepaste openingstijden

Bij Albert Heijn Groenlo ben je aan het juiste adres voor al je boodschappen op Koningsdag en 4&5 mei. Van oranje tompoucen en soesjes tot producten voor een royale borrel, in onze winkel vind je alles om er een geweldige Koningsdag en Bevrijdingsdag van te maken!

Openingstijden Koningsdag en 4&5 mei

Albert Heijn Groenlo is alle dagen geopend. Kom naar onze supermarkt voor de lekkerste vers gebakken broodjes van de bakkerij en verse jus d’orange uit onze sinaasappelpers. Bekijk hieronder onze aangepaste openingstijden.

Openingstijden Koningsdag en 4&5 mei 2023  
Vrijdag 26 april
Koningsnacht
8:00 – 21:00 uur
Zaterdag 27 april
Koningsdag
8:00 – 20:00 uur
Zaterdag 4 mei
Dodenherdenking
8:00 – 19:00 uur
Zondag 5 mei
Bevrijdingsdag
8:00 – 20:00 uur

Bonusfolder

Bekijk de Bonusfolder van deze week

Dat is het lekkere van Albert Heijn Groenlo

Waar voor je geld

Met ruim 1.500 Prijsfavorieten en wekelijkse Bonusaanbiedingen, doe je altijd voordelig boodschappen. Voeg daarbij lekkere budgetrecepten en bespaartips en besparen op je boodschappen wordt een eitje.

Beter eten

Gezonder, lekkerder, duurzamer, makkelijker eten en het liefst allemaal tegelijk. Daar helpen we je graag bij. Met inspiratie, producten die bij jou passen én betere keuzes voor koe, boer en natuur.

Grootste assortiment

Bij ons vind je het grootste assortiment van Groenlo. Naast een ruim assortiment vers hebben wij ook een zeer uitgebreid assortiment met o.a. vegan, halal, biologische, glutenvrije producten en producten van Streeckgenoten. Mocht je iets toch niet kunnen vinden, laat het ons weten.