Tegen kanker. Voor het leven.

Albert Heijn Groenlo is Zakenvriend van KWF Kankerbestrijding. Dit houdt in dat wij maandelijks een vast bedrag doneren. Naast de maandelijkse donatie, wordt er ook een inzameling in de winkel gehouden. Zo kunnen klanten ervoor kiezen om hun statiegeld niet te laten uitkeren, maar om dit te doneren aan KWF. Dit bedrag wordt jaarlijks overgemaakt aan KWF.

Dat is het lekkere van Albert Heijn Groenlo

Waar voor je geld

Met ruim 1.500 Prijsfavorieten en wekelijkse Bonusaanbiedingen, doe je altijd voordelig boodschappen. Voeg daarbij lekkere budgetrecepten en bespaartips en besparen op je boodschappen wordt een eitje.

Beter eten

Gezonder, lekkerder, duurzamer, makkelijker eten en het liefst allemaal tegelijk. Daar helpen we je graag bij. Met inspiratie, producten die bij jou passen én betere keuzes voor koe, boer en natuur.

Grootste assortiment

Bij ons vind je het grootste assortiment van Groenlo. Naast een ruim assortiment vers hebben wij ook een zeer uitgebreid assortiment met o.a. vegan, halal, biologische, glutenvrije producten en producten van Streeckgenoten. Mocht je iets toch niet kunnen vinden, laat het ons weten.

KWF Zakenvriend | Albert Heijn Groenlo