Actie
04-09-2023

"Op een lege maag kun je niet leren"

De scholen zijn weer begonnen. Om goed te kunnen leren, is het belangrijk dat ieder kind een gevulde broodtrommel mee naar school kan nemen. Helaas is dit niet voor alle kinderen het geval. Daarom start deze week de voedselbankactie "op een lege maag kun je niet leren". 

Voor Elkaar

De Albert Heijn heeft als missie om samen beter eten bereikbaar te maken, voor iedereen. Daarom is "Voor Elkaar" gelanceerd. Dit betekent dat we de beweging naar beter eten versnellen en we ons inzetten voor een socialer, gezonder en duurzamer Nederland. Zo is Albert Heijn al jaren vaste partner van de voedselbank en doneren ze jaarlijks ruim 4 miljoen producten. Hiervoor worden zowel producten uit de distributiecentra gebruikt als uit de winkels. 

Jij kunt tijdens deze landelijke actie ook jouw steentje bijdragen. We hebben namelijk samen met Voedselbanken Nederland 18 producten gekozen die ze in deze periode goed kunnen gebruiken. De producten zijn uitgekozen met het doel dat ieder kind met een gevulde maag en gevulde brooddoos naar school kan. Het zijn allemaal producten met een nutri-score A of B.  

Onze bijdrage

Ook bij Albert Heijn Groenlo kun je deze 18 producten doneren. Wij zelf leveren als lokale winkel sowieso al wekelijks producten aan de voedselbank en doen altijd mee aan dit soort acties, zodat we extra producten kunnen inzamelen. 

Zo doe je mee

Koop een of meerdere van de 18 geselecteerde producten en doneer deze aan de voedselbank. De actie loopt vanaf maandag 4 t/m zondag 10 september. Wij helpen alvast een handje mee door 10% korting te geven op de geselecteerde producten.  

 

Bonusfolder

Bekijk de Bonusfolder van deze week

Dat is het lekkere van Albert Heijn Groenlo

Waar voor je geld

Met ruim 1.500 Prijsfavorieten en wekelijkse Bonusaanbiedingen, doe je altijd voordelig boodschappen. Voeg daarbij lekkere budgetrecepten en bespaartips en besparen op je boodschappen wordt een eitje.

Beter eten

Gezonder, lekkerder, duurzamer, makkelijker eten en het liefst allemaal tegelijk. Daar helpen we je graag bij. Met inspiratie, producten die bij jou passen én betere keuzes voor koe, boer en natuur.

Grootste assortiment

Bij ons vind je het grootste assortiment van Groenlo. Naast een ruim assortiment vers hebben wij ook een zeer uitgebreid assortiment met o.a. vegan, halal, biologische, glutenvrije producten en producten van Streeckgenoten. Mocht je iets toch niet kunnen vinden, laat het ons weten.