Actie
25-09-2023

Spaar nu voor pannen van topkwaliteit

De juiste pannen zijn het begin van een heerlijke maaltijd. Spaar daarom nu voor prachtige pannen van GreenPan. Je kunt kiezen uit 11 verschillende pannen, waaronder diverse kookpannen, koekenpannen, een wokpan, een hapjespan, een stoompan en Tajine deksel en een gourmetstel. Sparen kan van 25 september 2023 tot en met 4 februari 2024.

Goed om te weten

Je ontvangt bij iedere 10 euro aan boodschappen een pannenzegel, deze kun je zowel fysiek als in de app sparen. Bij 25 zegels heb je een volle spaarkaart, die je t/m 11 februari kunt verzilveren. 

Wil je meteen 15 zegels cadeau krijgen? Lever dan je oude pan schoon in en krijg 15 zegels cadeau. 

De pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen. Daarnaast kun je ook panbeschermers, keukengerei en een afgiethulp van GreenPan bij ons kopen, gedurende de actieperiode. 

Alle spaarproducten op een rij:

Bonusfolder

Bekijk de Bonusfolder van deze week

Dat is het lekkere van Albert Heijn Groenlo

Waar voor je geld

Met ruim 1.500 Prijsfavorieten en wekelijkse Bonusaanbiedingen, doe je altijd voordelig boodschappen. Voeg daarbij lekkere budgetrecepten en bespaartips en besparen op je boodschappen wordt een eitje.

Beter eten

Gezonder, lekkerder, duurzamer, makkelijker eten en het liefst allemaal tegelijk. Daar helpen we je graag bij. Met inspiratie, producten die bij jou passen én betere keuzes voor koe, boer en natuur.

Grootste assortiment

Bij ons vind je het grootste assortiment van Groenlo. Naast een ruim assortiment vers hebben wij ook een zeer uitgebreid assortiment met o.a. vegan, halal, biologische, glutenvrije producten en producten van Streeckgenoten. Mocht je iets toch niet kunnen vinden, laat het ons weten.