Nieuws
14-03-2024

Pasen bij Albert Heijn Groenlo

De paasdagen komen eraan! Bij Albert Heijn Groenlo ben je aan het juiste adres voor al je paasboodschappen. Van een heerlijk paasontbijt en een verrukkelijke paasbrunch tot een gezellige paasborrel, in onze winkel vind je alles om er een geweldig paasfeest van te maken! Dat wordt genieten met ons heerlijke, kleurrijke paasassortiment.

Albert Heijn openingstijden Pasen

Albert Heijn Groenlo is beide paasdagen geopend. Kom naar onze supermarkt voor de lekkerste vers gebakken broodjes van de bakkerij en verse jus d’orange uit onze sinaasappelpers. Bekijk hieronder onze openingstijden met Pasen.

Openingstijden Pasen 2024  
Vrijdag 29 maart
Goede Vrijdag
8:00 – 19:00 uur
Zaterdag 30 maart
Paaszaterdag
8:00 – 20:00 uur
Zondag 31 maart
1e Paasdag
11:00 – 18:00 uur
Maandag 1 april
2e Paasdag
11:00 – 18:00 uur

 

Lekkere paasdagen vol verrassingen!

Albert Heijn zorgt dit jaar voor lekkere Pasen, vol verrassingen, betaalbaar voor iedereen. Naast het reguliere relevante assortiment zoals Liefde & Passie brood, Zaanlander, Perla, verse sappen en de gerookte zalm bieden we een nieuw en voordelig assortiment waarmee je de paastafel net eventjes anders en verrassender maakt:

  • AH Excellent Cronaantje
  • AH Excellent Groot paashaas brood
  • AH Excellent Paashaas-kaasplakken
  • AH Excellent gekleurde scharreleieren
  • Cruffin: croissant + muffin
  • Paasbroodjes

Ontdek ons nieuwe, verrassende én voordelige paasassortiment. Pak deze paasdagen uit met je favoriete paasgerechten. Van lekker makkelijk tot zelfgemaakt. Wij hebben alles in huis om er heerlijke paasdagen van te maken. Kijk voor meer inspiratie in onze paasgids.

Grootste 'verstop'-assortiment

We bieden een breed assortiment aan paaseieren; van de Prijsfavoriete chocolade-eitjes, het unieke Delicata assortiment, verstopeieren, eieren die je in het gras niet ziet, glitter-eieren tot aan pratende eieren om te verstoppen. Albert Heijn begrijpt dat genieten van een lekkere Pasen voor iedereen anders is. Wil je bijvoorbeeld wel ei, maar niet van de kip, dan verrassen we je met vegan scrambled eggs!

Kom langs in onze winkel

Onze supermarkt ligt middenin het centrum van Groenlo. Op onze grote parkeerplaats kun je gratis parkerenKijk hier voor de route.

Bonusfolder

Bekijk de Bonusfolder van deze week

Dat is het lekkere van Albert Heijn Groenlo

Waar voor je geld

Met ruim 1.500 Prijsfavorieten en wekelijkse Bonusaanbiedingen, doe je altijd voordelig boodschappen. Voeg daarbij lekkere budgetrecepten en bespaartips en besparen op je boodschappen wordt een eitje.

Beter eten

Gezonder, lekkerder, duurzamer, makkelijker eten en het liefst allemaal tegelijk. Daar helpen we je graag bij. Met inspiratie, producten die bij jou passen én betere keuzes voor koe, boer en natuur.

Grootste assortiment

Bij ons vind je het grootste assortiment van Groenlo. Naast een ruim assortiment vers hebben wij ook een zeer uitgebreid assortiment met o.a. vegan, halal, biologische, glutenvrije producten en producten van Streeckgenoten. Mocht je iets toch niet kunnen vinden, laat het ons weten.