Actie
06-03-2023

Buitenservies en sterke glazen van MOODS

MOODS staat bekend om haar trendy servies, verfijnde glazen en stijlvolle accessoires. Deze luxueuze sfeer creëer je nu ook buiten! Alle items zijn zorgvuldig ontworpen met tijdloze kleuren en kwalitatieve materialen. Gecombineerd met een slim design is het compact, stapelbaar en makkelijk mee te nemen. Een musthave voor iedereen die graag bewust geniet in stijl!

Bij iedere €10 aan boodschappen 1 Servieszegel

Bij Albert Heijn spaar je dit voorjaar voor buitenservies en sterke glazen van MOODS. Het servies is gemaakt van méér dan 50% gerecycled materiaal en de karaf en glazen van extra sterk kunststof. Daardoor is het geschikt om keer op keer te gebruiken. Alle spaaritems zijn makkelijk stapelbaar en vaatwasbestendig. Vanaf nu is de spaaractie 100% digitaal en spaar je de Servieszegels in de AH app.

✔ 1 volle spaarkaart cadeau!*
✔ Met 10 zegels een volle spaarkaart
✔ 100% digitaal sparen
✔ Sparen kan van 6 maart t/m 18 juni 2023 en verzilveren t/m 25 juni 2023
✔ Bekijk hier de actievoorwaarden

*Bij je eerstvolgende aankoop van minimaal €2 krijg je eenmalig een volle spaarkaart cadeau.

Bonusfolder

Bekijk de Bonusfolder van deze week

Dat is het lekkere van Albert Heijn Groenlo

Waar voor je geld

Met ruim 1.500 Prijsfavorieten en wekelijkse Bonusaanbiedingen, doe je altijd voordelig boodschappen. Voeg daarbij lekkere budgetrecepten en bespaartips en besparen op je boodschappen wordt een eitje.

Beter eten

Gezonder, lekkerder, duurzamer, makkelijker eten en het liefst allemaal tegelijk. Daar helpen we je graag bij. Met inspiratie, producten die bij jou passen én betere keuzes voor koe, boer en natuur.

Grootste assortiment

Bij ons vind je het grootste assortiment van Groenlo. Naast een ruim assortiment vers hebben wij ook een zeer uitgebreid assortiment met o.a. vegan, halal, biologische, glutenvrije producten en producten van Streeckgenoten. Mocht je iets toch niet kunnen vinden, laat het ons weten.