Actie
27-06-2022

Superzachte en duurzame hamamdoeken en handdoeken

Deze zomer spaar je voor hamamdoeken en handdoeken van Walra. Superzacht, een uniek design, in zomerse kleuren én gemaakt van 70% gerecycled katoen. Kortom, duurzaam badtextiel waar je nooit genoeg van hebt en met 8 zegels heb je al een volle spaarkaart.

✔ 1 handdoekzegel bij iedere €10 en al met 8 zegels een volle spaarkaart.
✔ Spaar digitaal óf in de app. Als je digitaal spaart krijg je je 1e volle spaarkaart cadeau. Dat is nog eens een goed begin!
✔ Wil jij nog sneller een set bij elkaar sparen? Kies voor Mijn Albert Heijn Premium, dan spaar je digitaal 2x zo snel.

Duurzaam badtextiel waar je nooit genoeg van hebt

Kies uit kleine of grote handdoeken in 5 verschillende kleuren en bijpassende washandjes. Of spaar voor de hamamdoeken in 3 zomerse kleuren, ook beschikbaar in XXL formaat. Een duurzame keuze voor waterpret in de tuin, dagje op het strand of gewoon in de badkamer. Iedereen een eigen handdoek of hamamdoek in z’n favoriete kleur.

✔ Gemaakt van 100% katoen waarvan 70% gerecycled.
✔ Handdoeken van extra dikke kwaliteit: 550 gram/m2.
✔ Hamamdoek met badstof.
✔ Limited edition! Extra grote 2-persoons hamamdoek.

Bonusfolder

Bekijk de Bonusfolder van deze week

Dat is het lekkere van Albert Heijn Groenlo

Waar voor je geld

Met ruim 1.500 Prijsfavorieten en wekelijkse Bonusaanbiedingen, doe je altijd voordelig boodschappen. Voeg daarbij lekkere budgetrecepten en bespaartips en besparen op je boodschappen wordt een eitje.

Beter eten

Gezonder, lekkerder, duurzamer, makkelijker eten en het liefst allemaal tegelijk. Daar helpen we je graag bij. Met inspiratie, producten die bij jou passen én betere keuzes voor koe, boer en natuur.

Grootste assortiment

Bij ons vind je het grootste assortiment van Groenlo. Naast een ruim assortiment vers hebben wij ook een zeer uitgebreid assortiment met o.a. vegan, halal, biologische, glutenvrije producten en producten van Streeckgenoten. Mocht je iets toch niet kunnen vinden, laat het ons weten.