Actie
26-08-2022

Spaar voor een limited edition voetbal!

De komende weken hebben we weer een leuke spaaractie! Van maandag 29 augustus t/m 9 oktober 2022 kun je bij ons sparen voor de limited edition S.V. Grol voetbal! De voetbal heeft een waarde van €19,99, maar met een volle spaarkaart betaal je slechts €9,99. De actie is alleen geldig bij Albert Heijn Wallerbosch in Groenlo en er is een beperkte oplage, dus op=op!

Albert Heijn & s.v. Grol

Al jaren lang heeft Albert Heijn Wallerbosch een fijne samenwerking met s.v. Grol. Sinds 1 juli 2019 zijn wij hoofdsponsor van s.v. Grol en kledingsponsor van Grol 1. Daarnaast sponsoren wij de Woensdagavond-pupillencompetitie en het Internationaal Marveldtoernooi. Ook hebben we de club een mooi bedrag mogen overhandigen bij de Voetbalpassie-actie. Een leuke spaaractie kon dan ook niet uitblijven!

Actievoorwaarden

  • Van maandag 29 augustus t/m zondag 9 oktober 2022 ontvang je bij besteding van iedere 10 euro een zegel.
  • Bij 10 zegels is je spaarkaart vol.
  • Met een volle spaarkaart ontvang je 10 euro korting op de limited edition S.V. Grol voetbal t.w.v. van € 19,99.
  • Inleveren van volle spaarkaarten kan t/m zondag 16 oktober 2022.
  • Niet inwisselbaar voor contanten.
  • Op=op

*Prijswijzigingen en/of zetfouten voorbehouden.
Excl. statiegeld, tabakswaren, geneesmiddelen, babyvoeding tot 1 jaar, loten en telefoonkaarten.

Bonusfolder

Bekijk de Bonusfolder van deze week

Dat is het lekkere van Albert Heijn Groenlo

Waar voor je geld

Met ruim 1.500 Prijsfavorieten en wekelijkse Bonusaanbiedingen, doe je altijd voordelig boodschappen. Voeg daarbij lekkere budgetrecepten en bespaartips en besparen op je boodschappen wordt een eitje.

Beter eten

Gezonder, lekkerder, duurzamer, makkelijker eten en het liefst allemaal tegelijk. Daar helpen we je graag bij. Met inspiratie, producten die bij jou passen én betere keuzes voor koe, boer en natuur.

Grootste assortiment

Bij ons vind je het grootste assortiment van Groenlo. Naast een ruim assortiment vers hebben wij ook een zeer uitgebreid assortiment met o.a. vegan, halal, biologische, glutenvrije producten en producten van Streeckgenoten. Mocht je iets toch niet kunnen vinden, laat het ons weten.