Nieuws
24-05-2022

Bidons voor pupillen s.v. Grol

In de afgelopen twee weekenden hebben wij bidons uitgereikt aan de pupillen van s.v. Grol.

Bij Albert Heijn geloven wij dat eten en drinken een essentiële rol speelt in het oplossen van de grote uitdagingen in de maatschappij. Daarom hebben wij een missie: SAMEN BETER ETEN BEREIKBAAR MAKEN. VOOR IEDEREEN. We hebben de afgelopen jaren al veel mooie dingen gedaan op dit gebied.

Net als Grol willen wij ervoor zorgen dat de jeugd zo gezond mogelijk opgroeit. Daarom hebben we de handen ineengeslagen en hebben we mooie bidons voor de pupillen laten maken die voor de training of wedstrijd gevuld kunnen worden met eigen drinken. Dit draagt niet alleen bij aan gezond leven, maar ook aan het verminderen van plastic.

Een mooie stap die we zo hebben kunnen maken om bij te dragen aan gezondheid en duurzaamheid.

Bonusfolder

Bekijk de Bonusfolder van deze week

Dat is het lekkere van Albert Heijn Groenlo

Waar voor je geld

Met ruim 1.500 Prijsfavorieten en wekelijkse Bonusaanbiedingen, doe je altijd voordelig boodschappen. Voeg daarbij lekkere budgetrecepten en bespaartips en besparen op je boodschappen wordt een eitje.

Beter eten

Gezonder, lekkerder, duurzamer, makkelijker eten en het liefst allemaal tegelijk. Daar helpen we je graag bij. Met inspiratie, producten die bij jou passen én betere keuzes voor koe, boer en natuur.

Grootste assortiment

Bij ons vind je het grootste assortiment van Groenlo. Naast een ruim assortiment vers hebben wij ook een zeer uitgebreid assortiment met o.a. vegan, halal, biologische, glutenvrije producten en producten van Streeckgenoten. Mocht je iets toch niet kunnen vinden, laat het ons weten.