Nieuws
01-05-2023

Doneer je statiegeld aan Grol

Albert Heijn Groenlo introduceert een nieuwe manier om de lokale voetbalclub S.V. Grol te ondersteunen. Als klant heb je nu namelijk de mogelijkheid om het statiegeld dat je terug krijgt te doneren aan de Grol. In ons emballage automaat kun je het geld dat je van de ingeleverde flessen en kratten terugkrijgt schenken aan S.V. Grol. Dit kon altijd al voor het KWF, maar vanaf nu dus ook voor Grol. Draag jij net als ons S.V. Grol een warm hard toe? Doneer je statiegeld dan nu aan deze voetbalclub en draag een steentje bij aan hun bestaan.

Bonusfolder

Bekijk de Bonusfolder van deze week

Dat is het lekkere van Albert Heijn Groenlo

Waar voor je geld

Met ruim 1.500 Prijsfavorieten en wekelijkse Bonusaanbiedingen, doe je altijd voordelig boodschappen. Voeg daarbij lekkere budgetrecepten en bespaartips en besparen op je boodschappen wordt een eitje.

Beter eten

Gezonder, lekkerder, duurzamer, makkelijker eten en het liefst allemaal tegelijk. Daar helpen we je graag bij. Met inspiratie, producten die bij jou passen én betere keuzes voor koe, boer en natuur.

Grootste assortiment

Bij ons vind je het grootste assortiment van Groenlo. Naast een ruim assortiment vers hebben wij ook een zeer uitgebreid assortiment met o.a. vegan, halal, biologische, glutenvrije producten en producten van Streeckgenoten. Mocht je iets toch niet kunnen vinden, laat het ons weten.