Nieuws
26-06-2022

Succesvol straatontbijt!

Afgelopen weekend heeft het jaarlijkse straatontbijt in Groenlo plaatsgevonden. Ook dit jaar zijn weer talrijke Grollenaren en buurtverenigingen binnen de grachten ingegaan op de uitnodiging van Albert Heijn Groenlo. Bij mooi weer hebben jong en oud gezellig samen aan lange tafels gezeten, gegeten, gekletst en gelachen. De kinderen konden hun energie kwijtraken op het springkussen. Het straatontbijt was weer een groot succes!

Bonusfolder

Bekijk de Bonusfolder van deze week

Dat is het lekkere van Albert Heijn Groenlo

Waar voor je geld

Met ruim 1.500 Prijsfavorieten en wekelijkse Bonusaanbiedingen, doe je altijd voordelig boodschappen. Voeg daarbij lekkere budgetrecepten en bespaartips en besparen op je boodschappen wordt een eitje.

Beter eten

Gezonder, lekkerder, duurzamer, makkelijker eten en het liefst allemaal tegelijk. Daar helpen we je graag bij. Met inspiratie, producten die bij jou passen én betere keuzes voor koe, boer en natuur.

Grootste assortiment

Bij ons vind je het grootste assortiment van Groenlo. Naast een ruim assortiment vers hebben wij ook een zeer uitgebreid assortiment met o.a. vegan, halal, biologische, glutenvrije producten en producten van Streeckgenoten. Mocht je iets toch niet kunnen vinden, laat het ons weten.