Jaarlijkse toiletpapieractie

Ieder jaar houdt Handbalvereniging Grol een toiletpapieractie om geld in te zamelen voor de vereniging. Hierbij worden grote hoeveelheden toiletpapier ingekocht en weer doorverkocht aan kennissen, bedrijven of familieleden.

Zelf opgezette actie door HV Grol

Albert Heijn Groenlo vindt dit een erg leuk initiatief om de clubkas van HV Grol te spekken. Om de toiletpapieractie te stimuleren wordt het toiletpapier goedkoper aangeboden voor de handbalvereniging, zodat er meer winst kan worden behaald.

Het afgelopen jaar zijn er maar liefst 1.200 pakken verkocht!

Dat is het lekkere van Albert Heijn Groenlo

Waar voor je geld

Met ruim 1.500 Prijsfavorieten en wekelijkse Bonusaanbiedingen, doe je altijd voordelig boodschappen. Voeg daarbij lekkere budgetrecepten en bespaartips en besparen op je boodschappen wordt een eitje.

Beter eten

Gezonder, lekkerder, duurzamer, makkelijker eten en het liefst allemaal tegelijk. Daar helpen we je graag bij. Met inspiratie, producten die bij jou passen én betere keuzes voor koe, boer en natuur.

Grootste assortiment

Bij ons vind je het grootste assortiment van Groenlo. Naast een ruim assortiment vers hebben wij ook een zeer uitgebreid assortiment met o.a. vegan, halal, biologische, glutenvrije producten en producten van Streeckgenoten. Mocht je iets toch niet kunnen vinden, laat het ons weten.

Toiletpapieractie HV Grol | Albert Heijn Groenlo