Volle dozen voor de Voedselbank

Albert Heijn Groenlo heeft al jaren contact met de Voedselbank. Met wekelijkse donaties en landelijke acties van Albert Heijn dragen wij ons steentje bij. 

Albert Heijn Groenlo en Voedselbank Oost-Achterhoek werken al jaren nauw samen. Wij doneren wekelijks producten aan deze voedselbank. Dit kunnen producten zijn die we niet verkocht hebben maar nog goed te gebruiken zijn (zoals vlees), maar ook producten die uit ons assortiment zijn gegaan.

Daarnaast doen wij regelmatig mee aan de landelijke acties van Albert Heijn. Zo hebben wij laatst een inzameling gehouden tijdens de 'Vega Favorieten van Nederland'. Klanten konden hun Vega Favorieten cadeaukaart afstaan, waarmee ze een mooie bijdrage leverden aan de Voedselbank. Zo kon Voedselbank Oost-Achterhoek volle dozen met producten inladen bij Albert Heijn Groenlo.

Aan het begin van het schooljaar is er de actie 'Op een lege maag kun je niet leren'. Zo’n 550 Albert Heijn filialen door het hele land houden een inzamelactie voor hun lokale voedselbank. Ook wij doen hieraan mee! Klanten kunnen 1 of meerdere van de 11 geselecteerde producten uit onze winkel kopen en deze doneren aan de Voedselbank Oost-Achterhoek.

Dat is het lekkere van Albert Heijn Groenlo

Waar voor je geld

Met ruim 1.500 Prijsfavorieten en wekelijkse Bonusaanbiedingen, doe je altijd voordelig boodschappen. Voeg daarbij lekkere budgetrecepten en bespaartips en besparen op je boodschappen wordt een eitje.

Beter eten

Gezonder, lekkerder, duurzamer, makkelijker eten en het liefst allemaal tegelijk. Daar helpen we je graag bij. Met inspiratie, producten die bij jou passen én betere keuzes voor koe, boer en natuur.

Grootste assortiment

Bij ons vind je het grootste assortiment van Groenlo. Naast een ruim assortiment vers hebben wij ook een zeer uitgebreid assortiment met o.a. vegan, halal, biologische, glutenvrije producten en producten van Streeckgenoten. Mocht je iets toch niet kunnen vinden, laat het ons weten.

Voedselbank | Albert Heijn Groenlo