Nieuws
17-05-2022

We gaan weer van start!

Van woensdag 18 t/m vrijdag 20 mei 2022 is het weer tijd voor de jaarlijkse wandel-3-daagse in Groenlo. Ook dit jaar zijn wij weer trotse sponsor van dit leuke evenement!

Op de foto met de AH hamster

Op vrijdagavond tijdens de feestelijke intocht komt onze Albert Heijn hamster alle lopers bij de finish onthalen. Uiteraard is er de mogelijkheid om samen met je vriendjes en vriendinnetjes op de foto te gaan met de AH hamster. Heb jij een leuke foto gemaakt? Deel hem dan op social media en tag @ahgroenlo! Dat zouden wij heel leuk vinden om te zien!

Openingstijden wandel-3-daagse

Onze winkel is tijdens de wandel-3-daagse als gebruikelijk geopend:

Openingstijden  
Woensdag 08:00 – 20:00 uur
Donderdag 08:00 – 20:00 uur
Vrijdag 08:00 – 21:00 uur

Let op: op vrijdag tijdens de feestelijke intocht is de Beltrumsestraat tijdelijk afgesloten voor verkeer!

Meer weten?

Op de site van Stichting Wandel en Beleef Groenlo lees je meer informatie over de wandel-3-daagse.

Bonusfolder

Bekijk de Bonusfolder van deze week

Dat is het lekkere van Albert Heijn Groenlo

Waar voor je geld

Met ruim 1.500 Prijsfavorieten en wekelijkse Bonusaanbiedingen, doe je altijd voordelig boodschappen. Voeg daarbij lekkere budgetrecepten en bespaartips en besparen op je boodschappen wordt een eitje.

Beter eten

Gezonder, lekkerder, duurzamer, makkelijker eten en het liefst allemaal tegelijk. Daar helpen we je graag bij. Met inspiratie, producten die bij jou passen én betere keuzes voor koe, boer en natuur.

Grootste assortiment

Bij ons vind je het grootste assortiment van Groenlo. Naast een ruim assortiment vers hebben wij ook een zeer uitgebreid assortiment met o.a. vegan, halal, biologische, glutenvrije producten en producten van Streeckgenoten. Mocht je iets toch niet kunnen vinden, laat het ons weten.