Nieuws
06-06-2023

7 t/m 9 juni 2023

Woensdag 7 juni t/m vrijdag 9 juni vindt de wandel-3-daagse in Groenlo weer plaatst. Er zullen ook dit jaar weer prachtige wandelingen van 3, 5 of 10 km rondom Groenlo worden gemaakt. 

Wandel-3-daagse en AH-Groenlo

Deze week verkopen wij speciaal voor de intocht op vrijdag snoepzakken. Koop deze zakken en verwen jouw familie of vrienden om ze voor hun knappe prestatie te belonen. We hebben passende snoepzakken bijvoorbeeld in de vorm van een schoen of een beker. 

Daarnaast zullen we ook tijdens de feestelijke intocht aanwezig zijn. Deze vindt voor onze winkel plaats, dus kom vooral langs en vier met de trotse wandelaars mee. Wij dragen ons steentje ook bij en delen zakjes chips uit aan alle deelnemers. 

Bonusfolder

Bekijk de Bonusfolder van deze week

Dat is het lekkere van Albert Heijn Groenlo

Waar voor je geld

Met ruim 1.500 Prijsfavorieten en wekelijkse Bonusaanbiedingen, doe je altijd voordelig boodschappen. Voeg daarbij lekkere budgetrecepten en bespaartips en besparen op je boodschappen wordt een eitje.

Beter eten

Gezonder, lekkerder, duurzamer, makkelijker eten en het liefst allemaal tegelijk. Daar helpen we je graag bij. Met inspiratie, producten die bij jou passen én betere keuzes voor koe, boer en natuur.

Grootste assortiment

Bij ons vind je het grootste assortiment van Groenlo. Naast een ruim assortiment vers hebben wij ook een zeer uitgebreid assortiment met o.a. vegan, halal, biologische, glutenvrije producten en producten van Streeckgenoten. Mocht je iets toch niet kunnen vinden, laat het ons weten.