Actie
24-05-2024

En de winnaar is bekend!

Er waren veel leuk een creatieve inzendingen, maar de winnaar was duidelijk de origineelste met een mooie foto van zichzelf met oranje hamster oren op de achterkant geplakt! 

Win jij mij?

Maandag 27 mei t/m zondag 2 juni maakte je kans om deze XXL-hamstermascotte te winnen. Heb je meegedaan?

Zo kun je winnen

Vul het formulier dat naast de hamster in de winkel is te vinden in. Laat je gegevens achter en geef een creatief antwoord op de volgende vraag "Hoe juich jij Oranje toe?". 

Op basis van de meest creatieve of originele inzending bepalen we wie er met de hamster naar huis gaat en wie tijdens het EK een pluizige mascotte op de bank heeft zitten! 

Bonusfolder

Bekijk de Bonusfolder van deze week

Dat is het lekkere van Albert Heijn Groenlo

Waar voor je geld

Met ruim 1.500 Prijsfavorieten en wekelijkse Bonusaanbiedingen, doe je altijd voordelig boodschappen. Voeg daarbij lekkere budgetrecepten en bespaartips en besparen op je boodschappen wordt een eitje.

Beter eten

Gezonder, lekkerder, duurzamer, makkelijker eten en het liefst allemaal tegelijk. Daar helpen we je graag bij. Met inspiratie, producten die bij jou passen én betere keuzes voor koe, boer en natuur.

Grootste assortiment

Bij ons vind je het grootste assortiment van Groenlo. Naast een ruim assortiment vers hebben wij ook een zeer uitgebreid assortiment met o.a. vegan, halal, biologische, glutenvrije producten en producten van Streeckgenoten. Mocht je iets toch niet kunnen vinden, laat het ons weten.