Actie
30-10-2023

Actie van de Postcode Loterij

Alle deelnemers van de Postcode Loterij hebben weer de ‘Geniet van ’t Goede’-cadeaukaart ter waarde van €12,50 ontvangen om te besteden aan een selectie vegetarische producten in onze winkel.

Vegetarische gerechten

Draag jouw steentje bij met het omlaag brengen van de CO2-uitstoot en eet ook eens vegetarisch. Ook zonder vlees kun je heerlijke maaltijden op tafel zetten, denk aan een pasta, een stamppot of noedels. Het enige dat je nodig hebt zijn een lekker recept en de juiste ingrediënten. Juist hiermee helpen wij je graag! 

Dus kom binnenkort langs in bij Albert Heijn Groenlo en koop alle producten die je voor de door jouw gekozen vegetarische maaltijd nodig hebt en wissel je cadeaukaart in. Ook als je van tevoren nog geen recept hebt gekozen, wordt dit je in onze winkel erg makkelijk gemaakt: we hebben de recepten ter inspiratie voor je opgehangen en je kunt de benodigde receptkaarten meenemen. 

De deelnemende producten

De ‘Geniet van ’t Goede’-cadeaukaart is te gebruiken voor onderstaande producten:

 • Unilever box;
 • Alle AH groenten (met uitzondering van verspakketten en diepvries);
 • Alle AH peulvruchten en AH conserven;
 • Alle AH eieren;
 • Alle AH ongebrande en ongezouten noten;
 • Alle plantaardige vleesvervangers (met uitzondering van broodbeleg);
 • Unox alle vega varianten knaks, rookworst, soep in zak en blik;
 • De Vegetarische slager (met uitzondering van broodbeleg en bapao);
 • Knorr alle vega varianten wereldgerechten, mixen, wraps, pasta;
 • Conimex alle vega varianten;
 • Hellman's alle vega varianten.

Tip: de deelnemende producten zijn ook goed te herkennen aan het Geniet van ‘t Goede logo op de schappen in onze winkel.

Daarnaast kun je ook de kies & mix A-merkproducten voor €12,50 halen. Let op, want dit assortiment wisselt elke week. De actie is alleen geldig op de geselecteerde artikelen. 

Wanneer kun je de cadeaukaart gebruiken?

Je kunt de cadeaukaart online en in de winkel verzilveren vanaf maandag 30 oktober t/m zondag 19 november 2023. Vergeet niet om hem eerst te activeren. 

Cadeaukaart activeren

Het is belangrijk dat je de ‘Geniet van ’t Goede’-cadeaukaart voor gebruik activeert. Je kunt de kaart activeren via de website https://genietvantgoede.postcodeloterij.nl/. Dit gaat als volgt:

 1. Ga naar https://genietvantgoede.postcodeloterij.nl/.
 2. Vul de laatste 8 cijfers van de code in die op de achterzijde van de cadeaukaart staat.
 3. Vul de laatste 3 cijfers van je rekeningnummer in.
 4. De kaart is nu geactiveerd.

Cadeaukaart doneren

Net als vorige jaren is het ook dit jaar weer mogelijk om je cadeaukaart te doneren. In onze winkel staat een inleverbus voor de Voedselbank. Vergeet niet de kaart van tevoren te activeren, anders kan deze niet gebruikt worden en dat zou natuurlijk jammer zijn!

 

Bonusfolder

Bekijk de Bonusfolder van deze week

Dat is het lekkere van Albert Heijn Groenlo

Waar voor je geld

Met ruim 1.500 Prijsfavorieten en wekelijkse Bonusaanbiedingen, doe je altijd voordelig boodschappen. Voeg daarbij lekkere budgetrecepten en bespaartips en besparen op je boodschappen wordt een eitje.

Beter eten

Gezonder, lekkerder, duurzamer, makkelijker eten en het liefst allemaal tegelijk. Daar helpen we je graag bij. Met inspiratie, producten die bij jou passen én betere keuzes voor koe, boer en natuur.

Grootste assortiment

Bij ons vind je het grootste assortiment van Groenlo. Naast een ruim assortiment vers hebben wij ook een zeer uitgebreid assortiment met o.a. vegan, halal, biologische, glutenvrije producten en producten van Streeckgenoten. Mocht je iets toch niet kunnen vinden, laat het ons weten.