Nieuws
22-12-2021

Albert Heijn Wallerbosch tot 2024 Hoofdsponsor Grol

Deze week is bekend geworden dat het contract met s.v. Grol dat tot 1 juli 2022 loopt, met twee jaar is verlengd: wij zullen tot 1 juli 2024 zowel hoofdsponsor van Grol als kledingsponsor van Grol 1 blijven.

Sinds 1 juli 2019 zijn wij hoofdsponsor van s.v. Grol en kledingsponsor van Grol 1. Daarnaast sponsoren wij de Woensdagavond-pupillencompetitie en het Internationaal Marveldtoernooi.

Zowel wij als Grol zijn zeer tevreden over de samenwerking. Wij vinden het uiteraard erg jammer dat het voetbal al meerdere keren heeft stil gelegen vanwege coronacrisis, maar de samenwerking met het Commercieel Team van Grol is echter uitstekend gebleven, net als de samenwerking met de spelers en begeleiding van Grol 1. We hebben nog een aantal mooie acties kunnen houden samen met Grol in de afgelopen periode, waaronder de Voetbalpassie-actie.

Uiteraard zijn we erg blij met de verlenging van het huidige contract en we hopen deze mooie samenwerking nog lang(er) aan te houden.

Bonusfolder

Bekijk de Bonusfolder van deze week

Dat is het lekkere van Albert Heijn Groenlo

Waar voor je geld

Met ruim 1.500 Prijsfavorieten en wekelijkse Bonusaanbiedingen, doe je altijd voordelig boodschappen. Voeg daarbij lekkere budgetrecepten en bespaartips en besparen op je boodschappen wordt een eitje.

Beter eten

Gezonder, lekkerder, duurzamer, makkelijker eten en het liefst allemaal tegelijk. Daar helpen we je graag bij. Met inspiratie, producten die bij jou passen én betere keuzes voor koe, boer en natuur.

Grootste assortiment

Bij ons vind je het grootste assortiment van Groenlo. Naast een ruim assortiment vers hebben wij ook een zeer uitgebreid assortiment met o.a. vegan, halal, biologische, glutenvrije producten en producten van Streeckgenoten. Mocht je iets toch niet kunnen vinden, laat het ons weten.